Inloggen mijn SmartFMS

Reviews

Cliënttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Wij doen er alles aan om de tevredenheid hoog te houden.

Wij stellen het daarom ook zeer op prijs als cliënten, begeleiders en samenwerkingspartners een review achterlaten om zo onze dienstverlening te voorzien van feedback en te promoten.

Aron Bouwhuis

5/5

Ik ben erg tevreden met mijn bewindvoerster. Komt altijd de afspraken na en heeft mij goed van mijn schulden afgeholpen.

Leen

5/5

Zelf zit ik al meer dan 6 jaar bij dit bedrijf als client. Nog voordat ze zelfstandig gingen. En ik heb nooit en ten nimmer problemen gehad of iets dergelijks.

Jan Nijveen

5/5

de ervaring die ik heb met deze mensen zijn echt super goed ook al word er genoeg negatieviteit geschreven over bewindvoerders in het algemeen de dingen die geschreven worden zijn niet voor dit bedrijf van toepassing.
ik ben sinds 2011 client van postma bewindvoering door bepaalde omstandigheden en ik kan alleen maar lof spreken over deze mensen afspraken die worden gemaakt worden netjes nagekomen en er word heel menselijk gekeken naar ieder geval
appart en wat er wenselijk is ze denken met je mee over bepaalde voorzxieningen die misschien nodig zijn binnnen gemeentes en of via stichtingen
dus van mij 5 sterren en als er 10 sterren stonden hadden ze die ook gekregen heb geen klagen alleen maar positief

Vincent Zijlstra

5/5

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit

Frank Lucas

5/5

goeie bewindvoerder!

Piet Venema

5/5

De intake heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb de indruk gekregen dat men zeker kennis van zaken heeft.

Peter Visser

5/5

Ik heb een prima bewindvoertster, emphatisch en kan heel erg veel. Dat komt natuurlijk ook door mijn persoonlijk financiële  omstandigheden maar de interactie verloopt ook zeer wel.Het is ook het gedrag en de toon die de muziek maakt van beide kanten.