Inloggen mijn SmartFMS

Bewindvoering

Soms zijn er omstandigheden waardoor het je niet meer lukt zelfstandig je geldzaken en administratie te regelen. Dit kan komen door problematische schulden of door psychische en lichamelijke moeilijkheden die je doormaakt. Een bewindvoerder kan jou dan helpen. Hij wordt benoemd door de rechter en zal je gaan helpen om alle geldzaken weer op orde te krijgen.

Wat je van ons kan verwachten

We helpen je graag

Wij begrijpen dat het niet leuk is om hulp te moeten vragen bij financiële moeilijkheden. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij goed wordt geholpen door deskundig personeel. Ons doel is om samen met jou te werken naar oplossingen en een gezonde financiële situatie.

Een persoonlijke start

Wanneer jij besluit onze hulp in te schakelen zal een van onze medewerkers contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen. In het kennismakingsgesprek wordt aan jou uitgelegd hoe wij te werk gaan en wat de vervolgstappen zijn. Ook kun je aangeven wat voor jou belangrijk is. Wil jij meer weten over bewindvoering? Kijk dan ook eens op de website van de Rechtspraak.